υμπατριωτες για σας δεν εχει καμια χρησιμοτητα η καταγωγη σας απο τον Ηρακλη αν δεν κανετε εκεινα για τα οποια αναδειχτηκε εκεινος ο πιο ενδοξος και ο πιο ευγενης." ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

ΕΛΛΑΣ Η' ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?....


Αναρωτιεμαι,ποια θα ειναι η καταληξη αυτης της χωρας οπου ολα ισοπεδωνονται,ευτελιζονται και ..ξεπουλουνται(αξιες και υλικα) .Οταν ανθρωπους που αποδεικνυουν εμπρακτα(με το σχολειο των Ο.Υ.Κ)οτι δεν προκειται να εγκαταλειψουν,ο λαος εχει παψει να τους εκτιμαει και να τους θεωρει προτυπα(γιατι οποιος γενικα ανθρωπος δεν εγκαταλειπει και εχει υψηλο ψυχικο σθενος πρεπει να αποτελει παραδειγμα προς μιμηση,και ειδικα στους νεους)και οι καρεκλοκενταυροι κεροσκοποι πολιτικοι αρεσκονται να τους καταδικαζουν ως "ανεγκεφαλους και φασιστικα καταλοιπα" στον βωμο της "δημοκρατιας",δινοντας σε τυχαρπαστους δημοσιογραφακηδες το δικαιωμα και την δυνατοτητα να τολμουν να ειρωνευονται και να χλευαζουν αυτα τα παλικαρια,τοτε σε ποια ιδανικα να πιστεψεις και που να ψαξεις να βρεις κοινωνικη ευδαιμονια?Παραθετω ενδεικτικα δυο θεματακια που δυστηχως μονο πικρια και απογοητευση θα σας φερουν..

"Στο Λιμενικό Σώμα ανήκουν τελικά οι 36 συνολικά βατραχάνθρωποι που, κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την επέτειο της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα, φώναζαν ρυθμικά απαράδεκτα συνθήματα κατά Τούρκων και Αλβανών.
Με εντολή του αρχηγού, αντιναύαρχου Θανάση Μπούσιου, τέθηκε σε άμεση διαθεσιμότητα ο επικεφαλής αξιωματικός της ρατσιστικής ομάδας των ένστολων, ανθυποπλοίαρχος Λ.Σ. Κ. Χαραλαμπόπουλος, που σημειωτέον είναι και «βάτραχος», ενώ διατάχθηκε και κατεπείγουσα ένορκη διοικητική εξέταση για να αναζητηθούν οι ευθύνες των 36 βατραχανθρώπων, ενώ δεν αποκλείεται και η παραπομπή τους στη Στρατιωτική Δικαιοσύνη. "(Ειδηση απο καποιο κολοκαναλο....)..

«Σε πρωινή εκπομπή του ANTEΝNA, ο κ. Βούγιας εδήλωσε, ότι «οι Έλληνες έχουν να κερδίσουν από τον πολιτισμό των Αφρικανών και Ασιατών, αφού το όραμα του είναι να διανέμουν όλοι μαζί, Έλληνες και αλλοεθνείς, σε κοινές γειτονιές και τα οποία προβλήματα υπάρχουν σήμερα θα ξεπεραστούν».
Σε παρατήρηση δημοσιογράφου, ότι είναι έξω από τα ήθη και έθιμα των Ελλήνων να βλέπουν τους Πακιστανούς να χτυπούνε στην πλάτη τους μαχαίρια, απήντησε ότι «είναι θέμα χρόνου να συνηθίσουμε τα ήθη και έθιμα τους, την μουσική τους και τις μυρωδιές τους».
Επίσης δήλωσε ότι «είναι απαράδεχτο να ζητάει η πλειοψηφία(απλα ετσι βλεπει τους Ελληνες) δημοψήφισμα για τα δίκαια δικαιώματα της μειοψηφίας». Τέλος είπε ότι η «μετανάστευση Σομαλών μουσουλμάνων Ισλαμιστών στην Ελλάδα είναι θετική και δεν ενοχλεί, επειδή η Ελλάς δεν έχει κοινά σύνορα με την Σομαλία. Έτσι σε περίπτωση πολέμου με γειτονική χώρα δεν θα την υποστηρίξουν»!!!

Ο τσιπρας απο την αλλη,ο οποιος αποτελει το απολυτο παραδειγμα του τιμηματος της δημοκρατιας να μπορουν να μιλουν ολοι,ειπε τα εξης:"
χαρακτηρίζω «εμετικές» τις δηλώσεις του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη για «τα παλικάρια» των ΟΥΚ και καλω την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να βγουν και να καταδικάσουν «την κοινή πλεύση και τη 'συγκυβέρνηση' με ακραίες δεξιές φωνές»..Χρειαζομαστε τους ξενους για να δουλευουν και να αποφευγουμε τις βαναυσες εργασιες οπως ελεγε ο Αριστοτελης πως ειναι οι βαριες χειρωνακτικες,και διατυπωσε την αποψη πως θα πρεπει να γινονται απο ξενους και απο ελαχιστους μονον Ελληνες.Αλλα θα πρεπει να καθορισουμε ποσους πρεπει να εχουμε,ουτος ωστε να μην μας επιβαρρυνουν και να μην μας αλλοιωσουν εθνικα.Οταν αντι για 600000 που θα επρεπε να εχεις,υπαρχουν κοντα στα 3000000 αλλοδαποι,και δεν εχεις διαθεση να επαναφερεις τον ποσοστιαιο αρμοζων αριθμο,τοτε πρεπει.. να "συνηθισεις την μυρωδια τους!"Το θεμα ειναι ποιος ειναι ο σκοπος να μην θες να τους διωξεις,να θελεις να κοψεις τις παρελασεις,να αφαιρεις το Εθνοσημο απο κρατικους φορεις(οπως στην αστυνομια που το αφαιρεσαν)και να παραγεις βιβλια περι "συνωστισμου"στην Μικρασιατικη καταστροφη...

Για να δουμε τωρα τι ελεγε ο Βενιζελος(εκτος και αν ο Βουγιας τον θεωρει και αυτον φασιστα και εθνικιστη..)και τι λεει μετα το Συνταγμα της χωρας μας.

Ελευθέριος Βενιζέλος:

«Ευτυχώς, σήμερον ευρισκόμεθα εις την ευχάριστον θέσιν να αποτελούμε ένα και ηνωμένον Έθνος από του Ταινάρου μέχρι του Έβρου και από της Κερκύρας μέχρι των νήσων των παρακειμένων εις τας Μικρασιατικάς ακτάς. Είμεθα ένα ΈΘνος ομοιογενές κατά 95% περίπου. Αυτό δε το γεγονός μάς κάμνει έναν από τους πιό ομοιογενείς Λαούς της Ευρώπης. Είναι και ένας εκ των σπουδαίων λόγων που δικαιολογούν την αισιοδοξίαν μου διά την ικανοποιητικήν εξέλιξιν των Ελληνικών Πραγμάτων»!!..


Aκρoτελεύτια διάταξη τού Συντάγματος - Άρθρo 120

Παρ. 4. H τήρηση τoύ Συντάγµατoς, επαφίεται στoν πατριωτισµό των Eλλήνων, πoυ δικαιoύνται και υπoχρεoύνται να αντιστέκoνται µε κάθε µέσoν, εναντίoν oπoιoυδήπoτε επιχειρεί να τo καταλύσει µε τη βία.


Το 1974 έλεγε σε ομιλία του, στην Ουάσιγκτον, ο Χένρι Κίσινγκερ: «Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες: έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικως απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή…»
Σήμερα, τριάντα έξι χρόνια μετά από εκείνο το ανθελληνικό παραλήρημα του πρώην υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ, έχουμε φτάσει στο σημείο να βλέπουμε το σχέδιο του Κίσινγκερ, να απλώνεται μπροστά μας, να το ζούμε σε όλο του το μεγαλείο και το χειρότερο να το απλώνουν, κατά τ’ άλλα «ελληνικά χέρια» συναινώντας στις ορέξεις τρίτων, μιας υποτιθέμενης υπεύθυνης ελληνικής κυβέρνησης.
Σύμφωνα, με τα τελευταία στοιχεία, 532,898 αλλοδαποί θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές, αφού με το νομοσχέδιο, δίνεται παράταση εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους έως τις 30/06/10.
Από αυτούς οι 378,34 προέρχονται από την Αλβανία και οι υπόλοιποι 154,552 από τριτοκοσμικές χώρες.
Το 80% αυτών που θα ελληνοποιηθούν σε μια νύχτα, είναι μουσουλμάνοι!!!
«Δεν είναι δουλειά της κυβέρνησης να εμποδίζει τους πολίτες να κάνουν λάθη. Είναι δουλειά των πολιτών να εμποδίζουν την κυβέρνηση να κάνει λάθη», έλεγε ο Robert H. Jackson.
Είναι δική μας δουλειά λοιπόν, να εμποδίσουμε όποιους φαλκιδεύουν το μέλλον μας, όποιους από την κυβέρνηση και τη Βουλή, υπονομεύουν τις ζωές, τις δικές μας και των παιδιών μας.
Είναι δική μας δουλειά, να μην αφήσουμε κανέναν να αποφασίζει για μας χωρίς εμάς.
Τους ψηφίσαμε για να μας εκπροσωπούν στη Βουλή, να νομοθετούν και να κυβερνούν, για το καλό του τόπου και των πολιτών που ζουν σ αυτόν.
Τους ψηφίζουμε να φροντίζουν, για την ευημερία των ελλήνων και του τόπου, για την ασφάλεια των πολιτών, για την παιδεία των νέων γενεών, για τον πολιτισμό μας, για όσα είμαστε ως λαός και όσα μας αξίζουν.
- δεν δώσαμε σε κανέναν λευκή επιταγή, με τις εκλογές, να ξεπουλάει κομμάτια της επικράτειάς μας,
- δεν δώσαμε σε κανέναν λευκή επιταγή να μπασταρδεύει και να αλλοιώνει τον πληθυσμό της χώρας,
- δεν δώσαμε σε κανέναν λευκή επιταγή να νομιμοποιεί ανομίες,
- δεν δώσαμε σε κανέναν λευκή επιταγή να κάνει την Ελλάδα χώρα, πόλο έλξης ή κέντρο υποδοχής παράνομης μετανάστευσης, και στη συνέχεια εξαγωγής μεταναστών με ελληνική ταυτότητα,
- δεν δώσαμε σε κανέναν λευκή επιταγή να κάνει τους Έλληνες επαίτες του κόσμου,
- δεν δώσαμε σε κανέναν λευκή επιταγή να ταπεινώνει την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια αυτού του λαού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου