υμπατριωτες για σας δεν εχει καμια χρησιμοτητα η καταγωγη σας απο τον Ηρακλη αν δεν κανετε εκεινα για τα οποια αναδειχτηκε εκεινος ο πιο ενδοξος και ο πιο ευγενης." ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

ΠΕΡΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ..



Αφορμη του ελληνικου σημερινου προβληματος με τους μεταναστες που κατακλυζουν την χωρα μας,πρεπει να ειπωθουν καποια θεματα,σχετικα με το ¨μωσαικο¨που επιθυμουν να δημιουργησουν τα βρωμερα συμφεροντα των δυνατων σε ολες τις χωρες,και ειδικα στην ελλαδα.Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ειναι το μεγαλυτερο προβλημα και λιγοτερο η πολυφυλετικοτητα .Και αυτο το λεω διοτι καποιοι ρωτουν γιατι δεν μας πειραζουν οι γαλλοι,γερμανοι κ.τ.λ,ενω εχουμε προβλημα με τους ¨μαυριδερους¨.Ο πολιτισμος τους(οσος ειναι) δεν μπορει να συνειπαρξει με τον δικο μας.Θα οδηγησει σε καταστροφη αφου καποια στιγμη θα μιλησει το φυσικο ενστικτο που παροτρεινει καθε ζωο στην επικρατηση του ειδους του.

'' ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ.''ΝΙΤΣΕ.

"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ."ΠΛΑΤΩΝ

Δεν ειναι λογικο,ουτε δικαιο να θεωρεις την ζιμπαμπουε του χθες ΙΣΗ με την Ελλαδα του Ομηρου.Δεν ειχαν την ιδια προσφορα στην ανθρωποτητα.Αυτο που επιδιωκουν οι θεωριες περι ισοτητων ειναι ριξουν το επιπεδο των ανεπτυγμενων στο επιπεδο των υπαναπτυκτων. Δεν μπορει να λες στον ιρακινο η τον σομαλο σημερα οτι ειναι ισος προς τον ιαπωνα γιατι ποτε δεν θα προσπαθησει να γινει καλυτερος νοιωθωντας αυτην την εξισωση,θα παραμεινει υπαναπτυκτος και ο ισχυρος θα χασει την διαφορετικοτητα του αφου παψει να πιστευει στην ανωτεροτητα του.Ολοκληρη η ανθρωποτητα χανει απο τις θεωρειες αυτες.

Ωστοσο σε καποιους,η θεωρια της ισοτητας, δινει την ψευδαισθηση οτι κατεχουν καποιου ειδους ηθικης συνειδησης και ευθυκρισιας.ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ.ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ,ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ Η΄ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ,ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ.

Ο ελληνισμος ειναι μια συγκεκριμενη πνευματικοτητα που σχετιζεται με την ελευθερια και γι΄αυτο πολεμηθηκε.Οποια διαφορετικη αντιληψη ηταν βαρβαρικη για τους ελληνες(π.χ.κριτηριο βαρβαροτητας η βασιλεια,γιαυτο και δεν δεχονταν τον Αλεξανδρο).Καθως ειμαστε ημιμαθεις και προχειρολογοι,και πνευματικα νεοπλουτοι,ισχυριζομαστε πολλες φορες οτι επιστημη εκαναν και οι αλλοι λαοι.Οι αιγυπτιοι,οι αζτεκοι,οι κινεζοι κ.τ.λ.

ΛΑΘΟΣ.!!ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ Η ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΟΜΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΙΡΜΟ,ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ.ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗ ΠΡΟΕΜΠΕΙΡΙΚΗ.ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ,ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ.ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,ΜΑΓΕΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ,ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΚΑΙ ΑΜΠΑΡΙΖΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ..Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΩΤΟΜΕΤΡΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΟΠΩΣ ΝΕΥΤΩΝΑ,ΔΑΡΒΙΝΟ ,ΦΡΟΥΝΤ Κ.Τ.Λ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ,ΜΙΑ ΟΡΕΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ Η΄ΜΙΑ ΗΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΣΥΡΙΑ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΕΠΟΧΗΣ Η΄ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΤΗ ΓΑΛΑΤΙΑ.ΑΠΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΡΟΗΛΘΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΡΕΥΝΑ,Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ,Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ,Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η΄ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΩΔΙΑ,ΚΥΝΙΣΜΟΣ,ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟΣ,ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ?ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΚΟΣΜΟ?ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕ ΜΙΑ ΕΝΝΟΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΕΝΗ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ,ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΕΛΤΕΣ,ΠΕΡΣΕΣ,ΣΚΥΘΕΣ,ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ Κ.Ο.Κ.

Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΙΚΑ ΕΝΑ ΠΕΡΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΓΑΜΠΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΑΡΕΙΟΥ.Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ,ΕΝΩ ΑΠΟ ΨΗΛΑ "ΘΡΟΝΙΑΣΜΕΝΟΣ" Σ΄ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ Ο ΞΕΡΞΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ,ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ,ΣΚΕΥΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ.ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΓΗ,ΕΝΩ Ο ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΩΝ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΒΛΑΚΕΣ.ΕΝΩ Ο ΑΙΣΧΥΛΟΣ ΥΜΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΜΕ ΚΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΙΣΟΤΙΜΟΥΣ,Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΘΟΡΙΖΟΤΑΝ ΑΠΤΟ ΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΦΑΡΑΩ.ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΑΡΑΩ ΧΤΙΖΑΝ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ,ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ..

Το προκλητικο και παραδοξο ειναι οτι λεγοντας αυτα υπαρχουν καποιοι που θα χαρακτηρισουν ρατσιστικες αυτες τις αποψεις εκτος και αν υποστηριξουμε οτι ολα ξεκινησαν απτην αφρικη.ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.Ειμαστε υποχρεωμενοι να λεμε παντα την ενοχλητικη αληθεια και να αποφευγουμε το ευκολο ψεμα.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΙΣΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!..

Πρεπει να διαφυλαξουμε την συνοχη μας.-

"Οι Ελληνες ειναι οι δασκαλοι και οι δημιουργοι μας.Ειναι οι θεοι για να λατρψουμε.¨ΣΕΛΛΕΥ

"Η ελλας αποτελει το λικνο του ευγενεστερου πολιτισμου που εχει γνωρισει ο ανθρωπος.Ειναι η χωρα που οφειλουμε καθε τι γενικα.."ΜΑΚΕΝΖΥ ΚΙΝΓΚ

"Σον ελληνισμο πρεπει ναναζητηθουν οι ριζες τις παιδεις ολων των δυτικων λαων."ΠΑΠΑΣ ΠΙΟΣ ΙΒ

"Οτι ειναι ο νους και η καρδια για τον ανθρωπο ειναι η ελλας για την ανθρωποτητα"ΚΑΙΤΕ

"Οι ελληνες εχουν αποδειχθει μεγιστοι διδασκαλοι της ανθρωποτητας."ΝΙΤΣΕ.

"ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΥΛΙΣΤΙΚΟΣ,ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟΣ?ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ."

ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΙΩΘΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΣ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.......

12 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΤΟΣ.ΑΝ ΕΛΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΜΑ...ΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΑΠΕΣΙΕΣ ΦΩΤ ΚΑΙ ΧΑΛΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Ο paparonas να φυγει να παει αλου εδω ας μεινουν αυτοι που ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΜΑΡΟΝΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΘΕ ΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ(ΕΠΕΙΤΙΔΕΥΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΧΛΟΣ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ-ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ)ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ!!ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ!Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ <>ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Γάλλοι γιατροί-ερευνητές υποστηρίζουν πως η τήρηση συγκεκριμένης δίαιτας από ένα ζεύγος επηρεάζει το φύλο του μελλοντικού παιδιού. Η ακρίβεια βρίσκεται κάπου στα 80%.
    Τα τρόφιμα που συμβάλλουν στην γέννηση αγοριού: αλκαλιούχο μεταλλικό νερό και χυμοί φρούτων, σαλάμι, ασπράδι του αβγού, μπισκότα, πατάτα, μανιτάρια, φακή και ξηρό μπιζέλι, μπανάνες, χουρμά, βερίκοκο, πορτοκάλια, βύσσινο, δαμάσκηνο.
    Τα τρόφιμα που συμβάλλουν στην γέννηση κοριτσιού: ασβεστιούχο μεταλλικό νερό, σοκολάτα και κακάο, αυγά, μυζήθρα, γάλα, ανθόγαλα, τυρί, ψωμί, μπισκότα χωρίς αλάτι, ζυμαρικά χωρίς μαγιά και χωρίς αλάτι, ρύζι, σιμιγδάλι, μελιτζάνα, παντζάρια, καρότο, αγγούρια, κρεμμύδι, πιπέρι, μήλα, αχλάδια, φράουλα, σμέουρο, λεμόνι, ξηρά φρούτα, φουντούκι, ζάχαρη, μέλι, γλυκό κουταλιού και ζελέ.
    Δηλαδή για τη σύλληψη αγοριού το ζεύγος πρέπει να καταναλώνει περισσότερο κάλιο, ενώ για σύλληψη κοριτσιού περισσότερο ασβέστιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η μέθοδος του Shettles βασίζεται στην εξής παρατήρηση:
    Τα αρσενικά σπερματοζωάρια είναι ταχύτερα ενώ τα θηλυκά επιβιώνουν περισσότερο. Αυτό σημαίνει: Τα σπερματοζωάρια ζουν συνήθως μέχρι και 3 μέρες σε γόνιμα κολπικά υγρά (σπάνια μέχρι 5). Επαφή μέχρι 2-3 μέρες πριν την ωορρηξία (όσο περισσότερες οι μέρες τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες με την προϋπόθεση βέβαια πως ζούνε τα σπερματοζωάρια), αυξάνει της πιθανότητες για κορίτσι γιατί τα σπερματοζωάρια είναι ήδη στη μήτρα και περιμένουν το ωάριο και όταν αυτό απελευθερωθεί 2-3 μέρες μετά, τα περισσότερα από τα σπερματοζωάρια που θα έχουν επιβιώσει θα είναι θηλυκά (κλασικές γυναίκες ), το οποίο σημαίνει θα έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να γονιμοποιήσουν εκείνα το ωάριο. Ολα αυτά βέβαια εξαρτώνται και από το πόσο ζει ένα σπέρμα, μια που υπάρχουν περιπτώσεις όπου τα σπερματοζωάρια δε ζουν πάνω από 24 ώρες, εκεί φυσικά δεν μπορεί να εφαρμοστεί η μέθοδος αυτή γιατί αν το ζευγάρι επιδιώκει επαφές 2-3 μέρες πριν την ωορρηξία, δε θα συλλάβει ποτέ.

    Αν τώρα η επαφή γίνει μόνο τη μέρα της ωορρηξίας και αφού το ωάριο είναι ήδη απελευθερωμένο (το ωάριο μπορεί να γονιμοποιηθεί μέσα σε 12 ώρες περίπου), τότε τα αρσενικά επειδή είναι καλύτεροι κολυμβητές κολυμπούν πιο γρήγορα και ο νικητής κερδίζει! Γι αυτό υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να γονιμοποιήσουν αυτά το ήδη απελευθερωμένο ωάριο.



    ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΑΓΟΡΙ

    - Συχνότητα και προγραμματισμός των επαφών

    Ο Shettles αναφέρει πως για ν αυξήσει κανείς τις πιθανότητες για αγόρι, πρέπει να έχει επαφές όχι νωρίτερα από 24 ώρες πριν την ωορρηξία και για 12 ώρες μετά την ωορρηξία.

    Επαφή όσο γίνεται πιο κοντά στην ωορρηξία ευνοεί τα ταχύτερα αλλά πιο ασθενικά αρσενικά σπερματοζωάρια τραχηλική βλέννα που υπάρχει κατά την ωορρηξία είναι λιγότερο οξειδωτική και περισσότερη γλιστερή, ώστε να επιτρέπει στα αρσενικά σπερματοζωάρια να φτάσουν ταχύτερα στο ωάριο.

    - Σεξουαλική στάση:

    Ο Shettles συμβουλεύει πως αν προσπαθεί κανείς για αγόρι, η βαθειά εισχώρηση στον κόλπο, κατά προτίμηση με την στάση στα τέσσερα, θα τοποθετήσει το σπέρμα πιο κοντά στον τράχηλο, δίνοντας την ευκαιρία στα πιο κινητικά αρσενικά σπερματοζωάρια να γονιμοποιήσουν πρώτα το ωάριο.

    - Σεξ και οργασμός

    Ο Shettles πιστεύει πως κατά την προσπάθεια σύλληψης αγοριού, βοηθάει ο οργασμός, γιατί οι ουσίες που εκκρίνονται μετά τον οργασμό κάνουν την περιοχή του κόλπου πιο αλκαλική, το οποίο ευνοεί τα αρσενικά σπερματοζωάρια.

    Για τον σύντροφο: Να πιει ένα φλιτζάνι καφέ ακριβώς πριν την επαφή, αυτό βοηθάει τα αρσενικά σπερματοζωάρια να είναι ακόμα πιο κινητικά.

    Η μέθοδος Shettles όταν εφαρμόζεται σωστά, θεωρείται να έχει ποσοστά επιτυχίας κατά 75%, ενώ κάποιοι άλλοι ερευνητές αναφέρουν και 90%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η μέθοδος του Shettles βασίζεται στην εξής παρατήρηση:
    Τα αρσενικά σπερματοζωάρια είναι ταχύτερα ενώ τα θηλυκά επιβιώνουν περισσότερο. Αυτό σημαίνει: Τα σπερματοζωάρια ζουν συνήθως μέχρι και 3 μέρες σε γόνιμα κολπικά υγρά (σπάνια μέχρι 5). Επαφή μέχρι 2-3 μέρες πριν την ωορρηξία (όσο περισσότερες οι μέρες τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες με την προϋπόθεση βέβαια πως ζούνε τα σπερματοζωάρια), αυξάνει της πιθανότητες για κορίτσι γιατί τα σπερματοζωάρια είναι ήδη στη μήτρα και περιμένουν το ωάριο και όταν αυτό απελευθερωθεί 2-3 μέρες μετά, τα περισσότερα από τα σπερματοζωάρια που θα έχουν επιβιώσει θα είναι θηλυκά (κλασικές γυναίκες ), το οποίο σημαίνει θα έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να γονιμοποιήσουν εκείνα το ωάριο. Ολα αυτά βέβαια εξαρτώνται και από το πόσο ζει ένα σπέρμα, μια που υπάρχουν περιπτώσεις όπου τα σπερματοζωάρια δε ζουν πάνω από 24 ώρες, εκεί φυσικά δεν μπορεί να εφαρμοστεί η μέθοδος αυτή γιατί αν το ζευγάρι επιδιώκει επαφές 2-3 μέρες πριν την ωορρηξία, δε θα συλλάβει ποτέ.

    Αν τώρα η επαφή γίνει μόνο τη μέρα της ωορρηξίας και αφού το ωάριο είναι ήδη απελευθερωμένο (το ωάριο μπορεί να γονιμοποιηθεί μέσα σε 12 ώρες περίπου), τότε τα αρσενικά επειδή είναι καλύτεροι κολυμβητές κολυμπούν πιο γρήγορα και ο νικητής κερδίζει! Γι αυτό υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να γονιμοποιήσουν αυτά το ήδη απελευθερωμένο ωάριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΑΓΟΡΙ

    - Συχνότητα και προγραμματισμός των επαφών

    Ο Shettles αναφέρει πως για ν αυξήσει κανείς τις πιθανότητες για αγόρι, πρέπει να έχει επαφές όχι νωρίτερα από 24 ώρες πριν την ωορρηξία και για 12 ώρες μετά την ωορρηξία.

    Επαφή όσο γίνεται πιο κοντά στην ωορρηξία ευνοεί τα ταχύτερα αλλά πιο ασθενικά αρσενικά σπερματοζωάρια τραχηλική βλέννα που υπάρχει κατά την ωορρηξία είναι λιγότερο οξειδωτική και περισσότερη γλιστερή, ώστε να επιτρέπει στα αρσενικά σπερματοζωάρια να φτάσουν ταχύτερα στο ωάριο.

    - Σεξουαλική στάση:

    Ο Shettles συμβουλεύει πως αν προσπαθεί κανείς για αγόρι, η βαθειά εισχώρηση στον κόλπο, κατά προτίμηση με την στάση στα τέσσερα, θα τοποθετήσει το σπέρμα πιο κοντά στον τράχηλο, δίνοντας την ευκαιρία στα πιο κινητικά αρσενικά σπερματοζωάρια να γονιμοποιήσουν πρώτα το ωάριο.

    - Σεξ και οργασμός

    Ο Shettles πιστεύει πως κατά την προσπάθεια σύλληψης αγοριού, βοηθάει ο οργασμός, γιατί οι ουσίες που εκκρίνονται μετά τον οργασμό κάνουν την περιοχή του κόλπου πιο αλκαλική, το οποίο ευνοεί τα αρσενικά σπερματοζωάρια.

    Για τον σύντροφο: Να πιει ένα φλιτζάνι καφέ ακριβώς πριν την επαφή, αυτό βοηθάει τα αρσενικά σπερματοζωάρια να είναι ακόμα πιο κινητικά.

    Η μέθοδος Shettles όταν εφαρμόζεται σωστά, θεωρείται να έχει ποσοστά επιτυχίας κατά 75%, ενώ κάποιοι άλλοι ερευνητές αναφέρουν και 90%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή